Om ManchesterOchLiverpool.se

ManchesterOchLiverpool.se är en site designad för att hjälpa vanliga människor, som du och jag, med att få information om och biljetter till fotboll i Manchester och Liverpool – på ett enkelt, smart och säkert sätt!

Lite om Manchester United:

Manchester United Football Club grundades 1878 och hette då Newton Heath L&YR FC. I dag är det inget tvivel om att Manchester United är en av de mest inflytelserika klubbarna i världen, och också en av de mest populära fotbollsklubbarna i världen, med över 330 miljoner fans globalt. Klubben är den näst mest framgångsrika klubben i engelsk fotbollshistoria och faktiskt den mest framgångsrika under senare tid, då de har vunnit 20 större titlar under Sir Alex Ferguson tid som tränare mellan november 1986 och maj 2013. Efter att Sir Alex valt att lämna tränar jobbet har nu David Moyes tagit över. Manchester United har vunnit det engelske mästerskapet hela 18 gånger sedan klubben grundades, och 1999 vann klubben "the Treble", trippeln. Otaliga stjärnor har spelat för Manchester United bl a Roy Keane, Eric Cantona, Bryan Robson, Christiano Ronaldo, Bobby Charlton, George Best, David Beckham och vår egen Henrik Larson. Det är alltid en magnifik upplevelse att se Manchester United spela på Old Trafford.

Lite om Manchester City:

Manchester City FC är nog betraktad som den "lilla" Manchester klubben, och grundades 1880 som West Gordon. Manchester City har dock vunnit det engelska mästerskapet två gånger, FA Cupen 4 gånger och UEFA Cupen en gång, så helt liten är klubben verkligen inte. Särskilt inte efter 2008, när de blev uppköpta av en grupp shejker från Mellanöstern. Bakom sig har nu klubben "Abu Dhabi United Group" och sägs vara god för gott och väl 150 miljarnder kronor. Därmed blev Manchester City i ett slag världens rikaste klubb! Detta kan vi också se på transfer marknaden där klubben har spenderat mycket pengar sedan 2008, vilket har resulterat i spelare som Robinho, Craig Bellamy, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor och Kolo Touré. Så vi ska nog räkna med att Manchester City i den närmaste framtiden blir en maktfaktor i engelsk och europeisk fotboll, vilket inte gör det mindre härligt att se dem spela på deras tjusiga stadion - City of Manchester Stadium.

Lite om Liverpool FC:

.

Lite om Everton FC:

.

Förutom Manchester United, Manchester City, Liverpool och Everton, kan du också här på sajten köpa biljetter till Blackburn Rovers, Bolton, Aston Villa, Stoke och Leeds - alla klubbar finns i och runt Manchester och Liverpool.

Om ManchesterOchLiverpool.se

 

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn