Manchester United vs Manchester C
Manchester United

Manchester United vs Manchester C

Old Trafford

Här kan du köpa biljetter till matchen mellan Manchester United och Manchester C. Du kan se när Manchester United har sin nästa hemmamatch mot Manchester C på Old Trafford i listan nedan.

Läs mer om mötet mellan Manchester United vs Manchester C här.

Manchester United - Manchester City, matchen alla invånare i Manchester alltid har hatat, matchen som har vuxit till ett av de hetaste derbyna och bästa matcherna i Europa.

I många städer runt om i Europa finns det ett lag som dominerar fotbollen och ett lag som får agera lillebror och slagpåse år efter år. 1860 München delar arena med FC Bayern München, när FC Bayern spelar är det lapp på luckan, när 1860 spelar gapar över 70% av stolarna på Alianz Arena tomma. FC Barcelona och RCD Espanyol spelar i samma stad och fansen pratar samma språk. Men bland souvenirerna som säljs på Las Ramblas är kanske en halsduk av 200 blåvit, resten är rödblåa.
I Manchester har det alltid bara handlat om ett lag och det laget satte staden Manchester på kartan. Manchester United har i över 100 år varit den hetaste turistattraktionen i Manchester. Manchester City har fått finna sig med att vara staden bröderna Gallagher hejar på. “Manchester United Ruined My Life” är en fras många City-fans antagligen instämmer med och det är även titeln på Collin Schindlers bok från 1999. När Robinho skrev på för Manchester City sägs det att han egentligen trodde att han kritade på för United.
Många City-supportrar menar på att matcherna mot ärkefienden är de värsta på säsongen oavsett hur det går. Förlorar de är det en skam och ett bevis på att de inte kan mäta sig med sin storebror, vinner de så innebär segern ett glädjerus de aldrig kommer att få uppleva igen och det gör supportrarna bara mer nedstämda.

Det var då, nu är nu.

Inevesterarna från öst kom till den blå sidan av Manchester och med dem kom pengarna och med pengarna kom spelarna och med spelarna kom ligatitlarna och genast blev Derbyt i Manchester en match för miljonpubliken.
Manchester City rustar för hämd och ska ge igen för alla år som Manchester United förstört deras liv. Ligatitlar i all ära men det största som hänt City på länge är när de leder med 6 - 1 på Old Trafford och supportrarna sjunger “There’s only six one, there’s only six one! Sixty thousand empty seats, there’s only six one!”.

Manchester City - Manchester United. Klicka här.

 

Matchlista 2018-19

Manchester United vs Manchester C
LÖR, 16 MAR 2019 eller SÖN, 17 MAR 2019

Tidigare matcher

Manchester United vs Manchester C, SÖN, 10 DEC 2017
Manchester United vs Manchester C, LÖR, 10 SEP 2016
Manchester United vs Manchester C, SÖN, 25 OKT 2015
Manchester United vs Manchester C, SÖN, 12 APR 2015
Manchester United vs Manchester C, TIS, 25 MAR 2014
Manchester United vs Manchester C, LÖR, 22 OKT 2011
Manchester United vs Manchester C, LÖR, 12 FEB 2011
Arenainfo
Old Trafford. ManchesterOchLiverpool.se

Old Trafford

Arenaöversikt, Old Trafford Arenaöversikt Arenaöversikt Old Trafford

Kapacitet
76.000

Adress
Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester, M16 0RA
Se på en karta, Old Trafford Se på en karta

Vägbeskrivning
Se på en karta, Old Trafford

Tunnelbana
Altrincham Line till Old Trafford Station eller Eccles Line till Exchange Quay.

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn