Bokningsvillkor

Bekräftade och betalda biljetter kan ej bytas, returneras eller ångras. När du har genomfört din bokning bör du skriva ut bokningsbekräftelsen. Vi skickar också en bokningsbekräftelse via e-mail.

Biljetterna

Biljetterna blir med få undantag levererade till ditt hotell i och omkring Manchester. Levereras biljetterna till ditt hotell tar vi dina hotelldetaljer under bokningsprocessen för att säkerställa leveransen till rätt hotell. Vi kollar inte om de hotelluppgifter du lämnat stämmer utan förutsätter att de är korrekta. Om biljetterna skall hämtas på stadion eller hos vår lokala agent tar vi inte dina hotelluppgifter. När du mottager din voucher/e-biljett, framgår det klart och tydligt vart biljetterna ska hämtas!

Matchdag

Det exakta matchdatumet klarläggs ca. 5-9 dagar före matchdag. Matcher på helgen spelas alltid en lördag eller söndag och veckomatcherna spelas alltid en tisdag eller en onsdag. Starttid för match varierar men kick off brukar ske mellan kl.15:00 och 22:00. Detta måste du ha i åtanke när du beställer och planerar din resa (flygbiljetter) då vi inte byter, återbetalar eller avbokar biljetter till fotbollsmatcher i Manchester spelade inom ovannämnda dag och tidsintervaller. Vi kommer inte att kontakta dig med sista datum och tid, men vi kommer så långt som möjligt försöka skriva slutgiltigt datum på vår hemsida 3-5 dagar innan matchens helg.

Placering

Du kommer alltid att placeras bland Hemmalagets supportrar eller i den neutrala zonen. IE du bör inte på något sätt bära tröjor, mössor, halsduk eller andra med motståndarens logotyp eller färger. Visa inte heller sympati för motståndarlaget. Läs mer om platsen under vårFAQ. Beställning för mer än 3 biljetter kan riskera att placeras in i grupper på olika platser i arenan. Vi garanterar dock att ni aldrig får sitta ensamma, så ALDRIG enstaka platser. Blir ni uppdelade gör vi och våra agenter allt för att ni ska ag får sitta i samma sektion av arenan, men vi kan inte ge någon garanti. Det är väldigt sällan bokningar delas upp, men det händer under vissa matcher i en säsong.

FAQ

Vi rekommenderar att du läser det finstilta på FAQ, om du har frågor eller vill läsa mer om våra beställningsregler.

Priser och Avgifter

Priserna du betalar här inkl. förköpsavgift till klubben och avgiften till vår agent och oss. Läs mer om våra priser och avgifter under FAQ

Genom ditt köp, har du också godkänt ovanstående bokningsvillkor.

Bokningsvillkor, ManchesterOchLiverpool.se

 

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn